Studentenes skeptikerlag

Etter to år med mye snakk og tilsvarende mengde prokrastinering, er Studentenes skeptikerlag endelig en studentorganisasjon ved NTNU! Se frem til gode dokumentarer, interessante forelesninger og muligheten til å møte andre skeptikere i meatspace. En trenger ikke være student for å delta i skeptikerlaget, faktisk stiller vi ingen krav i det hele tatt.

Vi har nå lagd en webside, og programmet skal være oppe snart. Målet er å ha første arrangement i februar. En facebook-gruppe er og blitt dannet, om du driver med slikt, og synes dette høres artig ut, bli med. Bli gjerne med i gruppen selv om du ikke bor i Trondheim, da det hjelper oss med å bli mer synlig.

Om du har noe spesielt å bidra med, eller bare vil være aktiv i gruppen, send meg en mail (skeptisk-leder(ved)org.ntnu.no), eller ta kontakt på et av våre arrangementer.

Jeg håper jeg ser noen av dere i februar.

3 kommentarer:

 1. Er det ikke litt snodig å ikke stille noen krav når dere faktisk er skeptikere?

  SvarSlett
 2. Først av alt, kan vi ikke stille krav til hva folk mener.

  For det andre, vil vi gjerne nå så mange som mulig. Alle som interesserer seg for temaene kan delta, uansett om de er skeptikere eller ikke. Det ville vært veldig tøft om folk med andre synspunkt møtte opp, så lenge de ikke kom for å preke eller provosere, vi setter pris på gode diskusjoner.

  Vi stiller forsåvidt ett krav; medlemmene må eksistere, men så trenger en ikke være medlem for å delta på arrangementene.

  SvarSlett
 3. Du, forresten: http://hjorthen.org/?p=2722

  SvarSlett